Tiszta Szőnyeg, Ragyogó Márvány

így lesz otthona csodaszép látvány

Padló és Linóleum Felújíás

Az úgynevezett rugalmas burkolatoknak a tisztítása és védelme nagyon fontos.

Ide tartozik a Linoleum vagy a Pvc és Pv burkolat és az öntött padló és a természetes kövek.

Gondosan dolgozunk és minden apró részletre odafigyelünk, hiszen az Ön elvárásait kell túlszárnyalnunk!

Padló bevonat és védőfilm

A padló a védőfilm hiányában sokkal hamarabb kopnak és koszolódnak. A linóleum padló felülete a takarítás hanyagságára emlékeztet minket. A védőfilmet hétköznapi nyelven padló bevonatnak hívjuk. A padló bevonat alkalmazásával sokkal kevesebb padló tisztítószer szükséges.

Linóleum polírozás és tisztítás

A linoleum padlóknál szükség van a polírozásra, mert a használat során a védőréteg is karcosodik és kopik. Ezen segít a polírozás de bevonat is kell a padlóra. A padló bevonat egy rugalmas de lassan kopó réteg, melynek alapvető célja az alatta lévő burkolati anyag védelme. A rugalmas burkolatokat onmagukban nem lehet polirozni. Csak a vedoreteget.

Padló és Linóleum Felújíás Garanciával

Hiszünk abban, hogy a minőségi munkáink és a korrekt hozzáállásunk az Ön elégedettségét is elfogja nyerni. Mivel kizárólag profi és minőségi munkát adunk ki a kezünkből, ezért garantáljuk, hogy elégedett lesz!

0630-971-4479

INGYENES FELMÉRÉS, INGYENES ÁRAJÁNLAT

Kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértő kollégáink rövi időn belül felveszik önnel a kapcsolatot és egyeztetnek az Ön elképzeléseivel kapcsolatban emailben vagy akár telefonon keresztül.